Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Reserveer nu een romantisch verblijf in onze yurts

Liz in Viva Nerja

Liz in Viva Nerja

Wat een gezellige tijd hebben we gehad! Dick en Liz waren namelijk op bezoek. Wat excursies gedaan, een strandwandeling gemaakt, een paar jamsessies bezocht (Liz heeft ook nog gezongen in Viva Nerja en Los Amigos!!) en heerlijk gegeten in diverse restaurants. En …..we hadden ook nog heel redelijk weer, wat overigens nu al weer voorbij is. Het regent pijpenstelen en het onweert. Voor degenen die hier al eens geweest zijn: het grindbed bij het terras staat nu onder water. Gelukkig is al dat water snel in de grond weggezakt, zo weten we inmiddels uit ervaring.

Dit weer is natuurlijk goed voor de natuur maar niet bevorderlijk voor de werkzaamheden op ons land, die deze week zijn begonnen. De werklui zijn nu op het bovenste terras van ons land bezig. Wat gaat er dan zoal gebeuren?

Wel, de vloeren voor de yurts worden gelegd. De yurts zelf komen 4 of 5 april, waarna we ze kunnen inrichten.

Dan kunnen we vervolgens foto’s maken voor onze website, die nu gebouwd wordt door Iris en Koen. De eerste proefversie zag er al prima uit. Ze hadden meteen precies de juiste toon te pakken, zoals dat heet. Heel fijn! Half april gaat onze site de lucht in.

Er worden verder 2 sanitaire units gebouwd, met voor iedere yurt één douche, een wastafelmeubel en een wc. Er wordt ook een half open keuken (met dak) gebouwd met volledig ingericht. Iedere yurt krijgt de beschikking over een eigen koelkast, een eigen magnetron/oven, een 4pits elektrische kookplaat en eigen keukenkastjes met eet, drink- en kookgerei. Ervoor komt een terras, waar vandaan je schitterend uitzicht hebt op zee. Er komt verder een aparte toegang tot het terrein t.b.v. een parking voor 2 auto’s voor de gasten in de yurts. Er komt dan een kleine verlichte trap met leuning vanaf de parking naar beneden tot de half open keuken en een verhard en verlicht pad van de keuken naar de yurts. De yurts krijgen ieder een mooi privé verlicht terras met een sfeervol zitje en fantastisch uitzicht. Er wordt een toegang vanaf het camperterrein naar het zwembad gemaakt en een afscheiding van het zwembad naar ons huis, zodat we onze privacy behouden als er gasten in het zwembad zijn. Er worden septictanks geplaatst voor de yurts en voor de camperplaatsen met een aparte tank voor de chemische toiletten. We bouwen de eerste fase van het toiletgebouw, te weten 1 douche, 1 toilet en een wasmachine/droger ruimte. Verder krijgen we in de garage onder ons huis een onthardingsinstallatie, zodat de waterkwaliteit voor onszelf maar ook voor onze gasten van goede kwaliteit is. Verder wordt de er een gedegen irrigatiesysteem geïnstalleerd, opdat de planten(bakken) her en der op het terrein automatisch van water worden voorzien. Ook het waterreservoir zal onder handen worden genomen. Dit betekent, een tijdje geen water. We zijn echter lege petflessen aan het verzamelen. Die kunnen we dan voor die tijd vullen en daar moeten we het dan maar even mee doen die periode. De lekkage waarmee we te kampen hebben gehad in de garage is ondertussen gerepareerd.

Voor ons betekent het, dat we allerlei inkopen moeten doen variërend van wc potten tot glaswerk, van een keuken tot boilers, van buitenlampen tot tegels etc. etc. Maar we hebben ook de gebouwtjes helemaal zelf bedacht en op maat uitgetekend. Het is echt een feest om zelf je eigen bedrijf neer te zetten. Uitstraling en sfeer bedenken en dan met je ontwerpen en aankopen, die sfeer en uitstraling zien te realiseren. Het blijft natuurlijk erg spannend of het ook allemaal gaat ogen zoals we dat in ons hoofd hebben. Ons bedrijf willen we eind april starten.

Om te kunnen starten hebben we natuurlijk onze prijzen moeten vaststellen. Die zien er als volgt uit:

*Het gastenverblijf
– M.i.v. 1 mei as. zijn we genoodzaakt een bijdrage van €250 per week te vragen (€37,50 per nacht).

Overnachtingen zijn inclusief elektra, water, bad- en linnengoed, gebruik van TV, douche, toilet en zwembad (april t/m oktober)

*De yurts
De huurprijs van de yurts is als volgt vastgesteld:
– Hoog seizoen (juli t/m augustus) €500 per week
– Midden seizoen (april t/m juni & september/oktober & ma. 16 december 2013 t/m zo. 5 januari 2014) €400 per week.
– Laag seizoen (november t/m 15 december 2013 & ma. 6 januari 2014 t/m 31 maart 2014) €300 per week
– Een elektrische kachel is tegen betaling te huur (nov. t/m mrt)
– 10% korting voor bekenden in midden- en laagseizoen

Het verschuldigde bedrag dient bij boeking direct overgemaakt te worden op onze rekening.

Overnachtingen zijn inclusief elektra, water, bad- en linnengoed, gebruik van TV, Wi-Fi, douche, toilet en zwembad (april t/m oktober). Wasmachine en droger tegen betaling beschikbaar.

In onze yurts staan nieuwe bedden van 1.50 bij 2 meter met nieuwe zeer comfortabele matrassen. De yurts hebben qua inrichting een oosterse uitstraling. In de yurts zijn een tweepersoons zitje, een ladekast én een servies kastje geplaatst. Verder zijn ze voorzien van een flat screen televisie, een Nespresso apparaat, waterkoker en een fan. Ook is er Wi-Fi. Op verzoek is tegen een geringe bijbetaling een elektrische kachel leverbaar.
Buiten heeft iedere yurt een mooi verlicht terras met adembenemend uitzicht op zee en op de omliggende bergen. Uiteraard is een comfortabel zitje voor twee personen geplaatst. Verder heb je de beschikking over een hangmat elders op het terrein.

*De camperplaatsen
– €15,- per nacht (de 1e twee nachten)
– €13,- per nacht (3 t/m 7 nachten)
– €12,- per nacht (langer dan 7 nachten met een maximum van 1 maand)
– €11,- per nacht (langer dan 1 maand)

Overnachting is inclusief elektra (10 ampère) en gebruik van douche, toilet en zwembad (april t/m oktober). Wi-Fi tegen betaling. Wasmachine en droger tegen betaling beschikbaar.

Het verschuldigde bedrag dient bij aanmelding/verlenging cash te worden betaald.

We hopen, dat jullie een eerste indruk hebben gekregen van ons bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *