Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

An outline from our Guestbook

Vandaag hebben we weer huurders uitgezwaaid. Morgen komen er weer nieuwe huurders in onze Casita. Het is een komen en gaan. We willen jullie graag laten weten hoe de huurders onze Casita
en hun verblijf hier hebben ervaren.
Enkele citaten

“De Casita is prima ingericht, gezellig en sfeervol. Balcón de Andaluz , een oase van stilte en rust, met een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Het zwembad is een welkome plek om even in af te koelen. As je wat lezen wil, een kast vol boeken waar niet tegenop te lezen valt in de week dat wij er zijn. In de omgeving is van alles te zien en te beleven teveel om op te noemen. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. PS. de Dinner Service is een aanrader!” (Ronald en Mimi).

“Thank you for making our stay in Spain such a beautiful and relaxing time. Balcón de Andaluz is stunning and you both made us feel very welcome. We will be recommending your place to all our friends and family”. (Josefine and Mirio)

“We have loved staying at Balcón de Andaluz. It has been so relaxing. What a wonderful place! Private, secluded, Zwembad (800x600)amazing views, beautiful pool and so peaceful. Thank you for making us feel so welcome”. (Sarah and John)

“I will miss this place! I am sure this will be the first of many positive comments”. (Guy)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *