Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Balcón de Andaluz breidt uit

Goed nieuws vanuit ons Balcón, waar het vandaag 25 graden is met een strakblauwe hemel.

Wij worden in december eigenaren van een tweede huis voor de verhuur in Torrox op 10 minuten van ons huidige huis in Algarrobo.

Houten Villa Torrox

Houten Villa Torrox

Torrox heeft als slagzin “El mejor clima de Europa” oftewel het beste klimaat van Europa. We hebben daar een idyllisch gelegen houten Villa gevonden, die wij gaan verhuren als vakantiewoning.

Toegang Villa TorroxToegang Villa Torrox

Wij hopen de verhuur te kunnen starten begin 2014.  Het gaat om een houten huis van 2 verdiepingen met totaal 3 slaapkamers en dus kan het huis aan 5 á 6 personen verhuurd worden. Daarnaast willen wij op het 2500 m2 grote terrein ook een luxe Yurt plaatsen, die te huur zal zijn voor max. twee gasten.

VerandaVeranda

Het vakantiehuis heeft een schitterende veranda waar vandaan u uitkijkt op het
grote zwembad en de subtropische tuin met bananenbomen, avocado’s,
sinaasappels, kumquats, citroenen, druiven etc.

TuinTuin

In tegenstelling tot onze Casita in Algarrobo is deze villa in Torrox zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is veel speelruimte en natuurlijk het mooie zwembad. Vanaf de veranda en de tuin heeft men een mooi zicht op de groene omgeving en de omliggende bergen.  Het gezellige Torrox Pueblo ligt op 5 autominuten of een kwartiertje lopen. Torrox Costa en dus de zee is in 10 minuten met de auto bereikbaar. Vliegveld Malaga ligt op 40 minuten autorijden. Uiteraard gaan wij de Villa en de Yurt sfeervol en comfortabel inrichten.

Verder wordt onze website ook aangepast. Zo hebben we nu ook een koppeling naar de beoordelingssite Zoover.nl waar de reviews van onze gasten op staan. Iris (www.hilgers30.nl) & Koen (www.echteheeren.nl) de makers van onze website, zijn nu bij ons op vakantie en zorgen tegelijkertijd voor de doorvoering van de benodigde aanpassingen.

Wij hebben nu een paar foto’s van de Villa toegevoegd. Na de overdracht in december en enige werkzaamheden zoals verfwerk, tuinonderhoud, inrichting e.d. volgen uiteraard de nieuwe foto’s.

Geïnteresseerd in de huur van de Villa en/of de Yurt in Torrox? Neem dan contact met ons op.

We houden u de komende periode uiteraard op de hoogte van onze vorderingen.

Ook zijn we te volgen via ernarolfnaarspanje.waarbenjij.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *