Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Inhoud Arrangement

Sinds januari 2016 hebben wij met

Martin en Aletta de Vries

van

CASA LOBERA BUNGALOWS 

een samenwerkingsverband!

Casa Lobera is een kleinschalig bungalowpark in Canillas de Aceituno [zie www.casalobera.nl], grenzend aan het natuurpark van de Sierra Tejeda.  Samen met Martin en Aletta bieden wij een uniek ‘ARRANGEMENT CASAS ANDALUZ’ aan voor 2 personen, waarbij u bijvoorbeeld één week in een bungalow van Casa Lobera en één week in de Casita of Yurt van Balcón de Andaluz verblijft tegen een zeer scherpe prijs. (Minder overnachtingen per locatie zijn ook mogelijk.)

Casa Lobera in Canillas de Aceituno

Casa Lobera in
Canillas de Aceituno

Casita Balcón de Andaluz (800x644)Casita in Algarrobo

 

Yurt van binnen

Yurt in Algarrobo

Zo kunt u genieten van een verblijf in twee prachtige, kwalitatief uitstekende accommodaties op twee verschillende locaties: de ene grenzend aan een natuurpark, op loopafstand van een authentiek wit Andalusisch dorp en de andere vlakbij de kust en toch in een rustige, groene omgeving met zeezicht.

*Het Arrangement omvat het volgende:

– Verblijf van één week in een bungalow van Casa Lobera

– Verblijf van één week bij Balcón de Andaluz, naar keuze in de Casita (met privé zwembad van mei t/m oktober, afhankelijk van het weer en buitendouche) of in de Yurt

– Inclusief gebruik van beddengoed en handdoeken

– Inclusief gebruik van water, elektra, TV (in Casita en bungalow aanwezig, echter niet in de Yurt), wifi en eind schoonmaak.

– Vrije keuze van dag van aankomst en vertrek. Inchecktijd van 16.00 tot 19.00, uitchecktijd tot 10.00 (andere tijden in overleg).

– U boekt bij één van beide accommodaties en heeft zo één aanspreekpunt voor uw ‘Casas Andaluz Arrangement’.