Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Een goed begin van 2013

Buenos todo el mundo

Ons eerste stukje in 2013. Vlak voor Kerst verscheen ons laatste verslag. Ondertussen is er weer veel gebeurd.Met Kerst was Olmo bij ons. We hebben dat o.a. in restaurant Oliva in Nerja gevierd. Fantastisch eten. Voor de Bourgondiërs onder ons, dit is tot nu toe volgens ons het beste restaurant van Nerja en omgeving, gevolgd door restaurant First en vlak daarna restaurant Au petit Paris. Natuurlijk betaal je wat meer, maar vergelijk het met de prijzen van het betere eetcafé in Nederland.
Nadat Olmo nog door ons in de kleding was gestoken, vertrok hij weer naar Nederland om Oud en Nieuw met zijn vrienden te kunnen vieren.

Rolf Ho Ho Ho

Rolf Ho Ho Ho

Vlak voor Oud en Nieuw kregen we nog meer bezoek uit Nederland. Mirjam en Jan kwamen bij ons eten. Zij hebben een huis in El Borge, ook in deze streek. Het was een zeer gezellig samenzijn waarbij de laatste roddels van mijn vorige school, HP, de revue passeerden.
Met oudjaar zijn we naar Casa Maria gegaan. Het was daar helaas erg stil. Johnnie was de host maar had het, tussen het spelen door, druk met zijn telefoonverkeer met zijn Hollandse vriendin. Na een fles Cava (6 euro) besteld te hebben, konden we proosten op 2013.

602_800x600

Nu extra breed

Met slechts 1 voornemen. Dit jaar gaan wij open!
4 januari was het zover, de 3e operatie aan het oog van Erna. Wat een relatief kleine ingreep moest zijn , bleek tegen te vallen. Het netvlies was gekreukeld en moest per plooi gladgestreken worden. De 3 oogartsen zijn 3 uur bezig geweest. Tevens werd de siliconenolie in het oog gebracht. Nu moet de retina het komend half jaar hechten en dan zal Erna weer door het oog moeten kunnen zien.
Vorige week werden we bezocht door Harry en Alice, verwoed camperaars. We hebben elkaar ontmoet in oktober 2011 in Benicassim. Onze zoektocht was toen net begonnen.
We hebben lekker bijgepraat en zijn ’s avonds op stap geweest. Het was een warm wederzien. En.. onze 2e camper op het terrein. Bij het afscheid hebben we afgesproken, dat ze volgend jaar weer langskomen om ons camperpark in volle glorie te bewonderen.

604_800x600

Yurt

In februari gaan we op bezoek bij de vrouwelijke burgemeester van Algarrobo samen met de architect en onze aannemer. We hopen de burgemeester enthousiast te maken voor onze plannen en zo het proces wat te versnellen.
Ondertussen hebben we 2 Yurts besteld, die eind Maart worden geplaatst.
Volgende week gaan we een 6 tal dagen met de auto naar Marokko vooral om wat spullen aan te schaffen voor het interieur van de Yurts.
Als we terug zijn, komen Bert en Marion, gevolgd door Walter, Olmo en daarna Dick en Liz op bezoek. Ons guestapartment is tot half maart volgeboekt. Wordt vast weer een mooie tijd. Hopelijk is de wind dan gaan liggen. De laatste 5 dagen waait het hier heel hard en de voorspelling is niet gunstig. Gisteren weer een hoosbui.
Gelukkig is de temperatuur overdag wel heel aangenaam.
Na onze Marokko trip melden wij ons weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *