Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Einde Seizoen naderbij

Dag allemaal,

Het wordt weer eens tijd voor een blogje.

Het einde van het seizoen nadert en we kijken er met veel plezier op terug. Veel boekingen gehad en dus veel leuke mensen ontmoet. Zelfs een enkele gast van vorig seizoen, die ons prachtige Balcón de Andaluz voor de tweede keer bezocht.

We hebben vele nationaliteiten over de vloer gehad: Hollanders, Duitsers, Engelsen, Fransen, Italianen, Spanjaarden, Polen, Denen, Belgen en Ieren. Goed voor onze talen 🙂  De één kwam om te luieren, de ander kwam om de Axarquía te leren kennen en weer anderen kwamen met een speciale “missie”, zoals een stel wat hun vier jarig samenzijn wilde vieren. En waar kun je dan het beste verblijven? Natuurlijk in onze romantische Yurt, dit keer in Algarrobo. We hadden op hun verzoek een arrangementje verzorgd: als eerste een massage van Roger, vervolgens een mini concert van Olmo (romantische liedjes met akoestische gitaar) van ongeveer 45 minuten en een overheerlijke paella van Erna. Succes was verzekerd. Ze waren dan ook helemaal in hun nopjes. En een ander stel, waarvan de man de vrouw ten huwelijk wilde vragen, ditmaal in de romantische Yurt in Torrox. De vrouw wist er niets van, dus was er enig risico op een “nee”. Op verzoek een Franse kwaliteits champagne geregeld, restaurant aanbevolen met zeezicht vanaf het terras en hen daar heen gereden. Gelukkig gaf ze hem het “ja” woord en was de vakantie gered 😉

En een mooie kroon op onze arbeid kregen we ook nog in de vorm van de Golden Zoover Award 2015 voor de beste bungalow in Spanje, net als vorig jaar. Daar zijn we natuurlijk super trots op.

En slot kregen we er ook nog drie katjes bij. Eentje, Zorro, houden we zelf. Een prachtig beestje: zwart met bruine spikkels/strepen. Voor één van de overige twee hebben we een nieuw thuis gevonden en nummer 3 is nu in de aanbieding voor wie hem hebben wil. Wel zelf even ophalen, natuurlijk 🙂

Zoals gezegd, het seizoen is bijna ten einde. Toch hebben we al weer de nodige boekingen binnen voor deze maand, voor november en ook een boeking tijdens de jaarwisseling van een oud collega.

En nu breekt de tijd van onderhoud aan in onze verhuureenheden, de tuinen en ons eigen huis. Verder gaan we kijken of we nog wat kunnen perfectioneren in onze verhuureenheden. De Casita heeft ondertussen al iets extra’s te bieden, namelijk (op verzoek van gasten) een oventje zodat je bijv. lekker je ontbijtbroodjes kunt op piepen. En zo hebben we nog meer plannen, maar die vertellen we een andere keer.

Uiteindelijk zijn we super tevreden hoe dit seizoen is verlopen. We willen bij deze al onze gasten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hun komst naar Balcón de Andaluz. In het volste vertrouwen zien we ook het volgende seizoen tegemoet! De eerste aanvragen zijn nl. al weer binnen gekomen. Heb je plannen om komend seizoen deze kant (weer) op te komen, wacht dan niet te lang met boeken.

Reserveer nu een romantisch verblijf in een van onze yurts

Reserveer nu een romantisch verblijf in een van onze holiday rentals

Hartelijke groet,

Rolf en Erna

www.balcondeandaluz.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *