Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Geniet mee van de bloemenpracht

Dag allemaal,

Dit keer laten we jullie in ons blog meegenieten van de prachtige natuur op ons landgoed Balcón de Andaluz. Zoals in de diverse onderdelen van onze site te lezen valt, is ons landgoed in Algarrobo in Andalusië – Zuid Spanje) vele bloemen, bomen en planten rijk. Het is iedere dag weer een verrassing welke knoppen er open barsten en wat voor moois er weer te zien valt.

Lila Cactus bloem

Lila Cactus bloem

Veel staat nu volop in bloei: de Cactussen met hun gele, lila en rode bloemen afhankelijk van de soort,

Gele Cactus bloem

Gele Cactus bloem

Rode Cactusbloem

Rode Cactus bloem

Wisselbloem en Lavatera soort

Wisselbloem en Lavatera soort

de Lampenpoetsers (zonder bloembladeren, maar wel met meeldraden die de functie van de bloembladeren over hebben genomen en de insecten lokken), de witte en paarse Bougainville, de granaatappelboom met zijn rood-oranje bloemen, de Aloe Vera’s,

Granaatappel

Granaatappel

Aloe Vera

Aloe Vera

de Wisselbloemen (die tijdens hun bloei een andere kleur aan kunnen nemen)  de lavendel, de Mandevillas (met hun witte bloemen met paarse kern), de Agaven (waarvan er nu weer één bijna in bloei staat), de Spaanse Margrieten, de geraniums (die hier als struiken groot her en der staan), de Clivia, maar ook de Amaryllis.  Afijn, zo kan ik nog wel even doorgaan.De foto’s lichten een tikje van de sluier op. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *