Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Nieuwe seizoen in aantocht

Balcón de Andaluz bereidt zich voor op het nieuwe seizoen.

We hebben de grote schoonmaak achter de rug van Casita en Yurt. Een heel werk, maar nu is alles spic en span en ruikt het allemaal weer fris en fruitig.

Verder hebben we twee tuinmannen in de arm genomen. Ze zijn al weken druk bezig op ons landgoed met het snoeien van de beplanting en wieden. Het gaat er heftig aan toe, maar snoeien is bloeien. En dat is duidelijk merkbaar. Van alles begint al weer uit te lopen.

Aloe Vera in bloei

Aloe Vera in bloei

Onze palmbomen, gezichtsbepalend voor ons landgoed, zijn ook door de tuinmannen onder handen genomen met prachtig resultaat.

Onze palmbomen

Verder geven ze ons goede adviezen. Op hun advies hebben we drie mimosa bomen geplant bij de ingang van het landgoed, rozen in sommige perken neergezet en een sinaasappelboompje geplant voor onze serre. En ze gaan ons ook nog ondersteunen bij de moestuin, zodat er meer te oogsten valt dan alleen rode pepers, paprika’s en courgettes.

Citroenboom IMG_7737 (2)IMG_7751Sinaasappelboompje IMG_7740 (2)  IMG_7743 Limoenen

Al met al wordt onze groene mediterrane oase een nog mooiere plek dan dat het al was. En de gasten die momenteel in de Casita en in de yurt verblijven genieten er volop van. Fijne bijkomstigheid is, dat de zon volop schijnt en het 24 graden is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *