Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Algemene Voorwaarden

Aankomst en vertrek

De door u gehuurde Casita is in principe beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 10.00 uur te worden verlaten. Wanneer het niet lukt om voor 19.00 uur aan te komen, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte te stellen. U kunt tot uiterlijk 23.00 uur inchecken.

Reservering

De Casita kent een verblijfsduur van minimaal 4 nachten (in hoog seizoen = juli en augustus 6 nachten). Het reserveren van de Casita loopt via het boekingsformulier op onze website. Reserveringen zijn pas definitief wanneer wij 50% van het door u verschuldigde huurbedrag  op onze rekening hebben ontvangen. Zodra dit het geval is, sturen wij u een bevestiging via e-mail. De overige 50% huur plus borg dient uiterlijk 8 weken voor uw komst te zijn bijgeschreven op onze rekening.

Wanneer u reserveert, verklaart u zich akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

De huurprijs

De huurprijs van de Casita is inclusief bad- en linnengoed, het gebruik van water en elektra, gebruik van TV en Wi-Fi, gebruik van zwembad (mei t/m oktober). De huurprijs is gebaseerd op twee personen.

Mocht u met 4 personen willen verblijven in Algarrobo dan kunt u ook de Yurt erbij huren. U betaalt dan de huur van de Casita plus de huur van de Yurt minus 20% korting op de Yurt-prijs. De borg bedraagt in dit geval €250,-

Borg

De borg is vastgesteld op €200- per boeking per verhuureenheid. Bij aankomst krijgt u de sleutel van de Casita, de afstandsbediening van het elektrische hek en de sleutel van de voetgangerspoort. Uiteraard krijgt u de borg z.s.m. teruggestort op uw rekening na inlevering van de sleutels//afstandsbediening én bij het naar behoren achterlaten van de Casita. Hiervoor zullen wij na uw vertrek een controle ronde lopen tijdens de eindschoonmaak.

Extra voorzieningen

• De wasmachine (€5,00) en droger (€3,00) zijn tegen betaling te gebruiken.
• Airco of verwarming is tegen betaling te verkrijgen (€50,00 per week).
• Massage is op afspraak te regelen tegen betaling.

WI-FI

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over gratis WI-FI, indien u zich aan enkele regels houdt. Daar wij niet, zoals in Nederland internet via glasvezelkabel hebben maar via de satelliet, kunnen wij maximaal 10 GB per maand gebruiken. Voor normaal internet gebruik is dit voldoende. Indien u echter bijv. (you tube) films gaat downloaden, de krant gaat lezen en/of of TV gaat kijken op uw laptop bijv. ‘Uitzending gemist’ dan is 10 GB zo verbruikt. Indien wij constateren, dat u teveel GB ‘s verbruikt, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen en zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen.

Annulering door huurder

Annuleringen dienen telefonisch gemeld te worden en schriftelijk aan ons te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode 30 % van de huursom. Van 8 tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 75% van de huursom. Bij latere annulering bent u de gehele huursom verschuldigd.

Tip: voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook dringend naast een reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annulering door ons

Indien wij door omstandigheden een reservering dienen te annuleren, zullen wij u de al betaalde huursom en borg terugbetalen, echter zonder vergoeding van welke schade dan ook.

Zwembad

Tenzij anders vermeld, is het zwembad van mei t/m oktober geopend. Het zwembad is privé. Gezien de geringe diepte (1.10 meter) is duiken niet toegestaan.  Indien u kinderen heeft die niet kunnen zwemmen, bent u uiteraard zelf verantwoordelijk voor uw kinderen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

In de Casita mag niet gerookt worden. U kunt op uw terras roken wanneer u de asbak gebruikt. Loopt u s.v.p. niet rond op het landgoed met uw brandende pijp, sigaret of sigaar. Dit met oog op de grote droogte en dus het enorme risico op brand.

Schoonmaak

De eindschoonmaak van de Casita is bij de prijs inbegrepen. Wij verwachten echter wel van u, dat u de Casita opgeruimd achterlaat d.w.z. vegen, beddengoed afnemen, de afwas doen, BQ , magnetron en koelkast schoon achterlaten, tafels afnemen, vuilnis weg etc.

Water

In periodes van grote droogte komt het, voornamelijk in de zomer, wel eens voor dat de toevoer van water voor kortere of langere tijd per dag in ons dorp wordt afgesloten. Ook de toevoer van elektriciteit kan bij calamiteiten wel eens enkele uren stagneren. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

Klachten

Mocht u ondanks ons zorgvuldig handelen toch een klacht hebben, komt u dan s.v.p. zo snel mogelijk bij ons langs. Dan kunnen we samen bekijken hoe we één en ander zo snel als mogelijk kunnen oplossen.

Het voortijdig verlaten van de gehuurde Casita, zonder voorafgaand overleg met ons én wederzijdse overeenstemming, ontslaat ons van iedere verplichting tot schadeloosstelling.

Aansprakelijkheid

– Gedurende uw verblijf bent u als huurder aansprakelijk voor de Casita en de inrichting ervan en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele door u als huurder en medehuurder aangerichte schade moet direct aan ons gemeld en vergoed worden. Na uw vertrek zullen wij de door u gehuurde Casita controleren tijdens de eindschoonmaak.

– Het gehuurde mag alleen worden gebruikt door u als huurder en medehuurder en het is nimmer toegestaan het gehuurde onder te verhuren of aan te wenden voor andere doeleinden dan vakantieverblijf.

– Wij zijn, als eigenaren, behoudens wettelijke aansprakelijkheid, nimmer aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of (letsel)schade, berokkend aan of door huurders. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder in ieder geval begrepen gevolgschade en gemiste besparingen.

– Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door natuurgeweld, natuurrampen, kernrampen, aanslagen, stakingen, geweldplegingen en andere externe factoren.

– In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat er in de buurt van Balcón de Andaluz werkzaamheden plaats vinden zoals bouwwerkzaamheden, wegwerkzaamheden of andere activiteiten. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele overlast die hieruit voort vloeit.