Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Wie zijn wij

Even voorstellen….

Erna & Rolf Wij zijn Rolf en Erna en hebben ruim 20 jaar in Huizen in Holland gewoond. Met ingang van 1 september 2011 zijn wij aan een nieuwe uitdaging begonnen. Na ons werk te hebben opgezegd, zijn we in onze camper naar Zuid Spanje gereisd om daar een geschikte locatie te vinden om te wonen en te werken.
We hadden het plan een kleinschalig camperpark te starten met 1 of 2 casita’s voor de verhuur. We hadden afgesproken één jaar de tijd te nemen om iets geschikts te vinden.

Uiteindelijk zijn wij in Algarrobo terecht gekomen. Dat ligt in het gebied La Axarquía in Andalusië, op ruim een half uur rijden ten oosten van Malaga. We hebben een  landgoed van 6000 m2 waar ook ons huis op staat en waar we dachten onze plannen te kunnen realiseren. Het land ligt verspreid over verschillende terrassen, zodat je overal een prachtig uitzicht hebt op de zee en de bergen. Op ons landgoed staat een vrijstaande Casita en Yurt, die we beiden verhuren.

De gezellige Casita is sfeervol en luxe ingericht met een knipoog naar de Oriënt. De gasten, die we tot op heden hebben gehad, waren allemaal zeer tevreden zo lieten zij ons o.a. via het gastenboek weten. Deze accommodatie heeft dankzij de beoordelingen van onze gasten op Zoover, de Zoover Award 2014 en 2015 gewonnen in de categorie ‘beste bungalow van Spanje’.

Verblijven in onze Yurt is een romantische ervaring. De Yurt is van alle gemakken voorzien en beschikt over een privé volledig ingerichte keukentent, luxe privé badkamer en een privé zwembad (diameter ongeveer 3,50).

Gezien onze plannen voor een kleinschalig camperpark geen doorgang kon vinden (de gemeente wilde niet meewerken) hebben we toen in Torrox een prachtig idyllisch stuk grond gekocht van 2500 m2 met mooie mediterrane begroeiing, waar een sfeervolle Villa (voor max. 6 personen) en ook een Yurt (voor max. 2 personen)  op staat met groot zwembad.

Nu, een aantal jaren verder, is ons landgoed in Torrox verkocht, zodat we ons weer volledig kunnen focussen op onze twee verhuureenheden in Algarrobo: de Casita en de Yurt.

Sinds begin 2016 werken we samen met Casa Lobera in Canillas de Aceituno. Zie ons Arrangement Casas Andaluz!

Ons Balcón de Andaluz in Algarrobo  is een rustgevende oase met een natuurlijke uitstraling en is centraal gelegen en op 5 á 10 autominuten van zee. Er zijn zeer veel interessante excursies in de omgeving te maken. Overtuig u zelf: kijk verder op onze website en/of boek uw vakantie op Balcón de Andaluz in één van onze twee verhuureenheden. U bent van harte welkom.

Rolf & Erna