Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Algemene Voorwaarden

Aankomst en vertrek

De door u gehuurde Yurt is in principe beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 10.00 uur te worden verlaten. Wanneer het niet lukt om voor 19.00 uur aan te komen, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte te stellen. U kunt tot uiterlijk 23.00 uur inchecken.

Reservering

De Yurt is voor minimaal 4 nachten te huur. Het reserveren van een Yurt loopt via het boekingsformulier op onze website.

Wanneer u reserveert, verklaart  u zich akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

Reserveringen zijn pas definitief wanneer wij 50% van het door u verschuldigde huurbedrag op onze rekening hebben ontvangen. Zodra dit het geval is, sturen wij u een bevestiging via e-mail. Het resterende deel = 50% vd huur plus borg dient uiterlijk 8 weken voor uw aankomst te zijn bijgeschreven op onze rekening.

De huurprijs

De huurprijs van de Yurt is inclusief badjas en strandlaken (va 7 nachten), bad-, keuken- en bedlinnen, het gebruik van water en elektra, gebruik van TV en Wi-Fi. De huurprijs is gebaseerd op twee personen.

Mocht u met 4 personen willen verblijven in Algarrobo dan kunt u ook de Casita erbij huren. U betaalt dan per week de huur van de Casita plus de Yurt-prijs minus 20% op de Yurt-prijs. De borg bedraagt dan €250,-

Borgsom

De borg bedraagt €200,- voor de Yurt. Bij reservering dient u deze samen met de huurprijs aan ons over te maken (zie Reservering). Na uw vertrek controleren wij de Yurt, de sleutels en afstandsbediening(en). Bij het naar behoren achterlaten van het door u gehuurde  storten wij z.s.m. uw borg terug op uw bankrekening.

Extra voorzieningen

• De wasmachine (€5,00) en droger (€3,00) zijn tegen betaling te gebruiken.

• Een elektrische kachel is in de wintermaanden tegen betaling te verkrijgen (€50,00 per week)
• Massage is op afspraak te regelen tegen betaling.

WI-FI

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over gratis WI-FI, indien u zich aan enkele regels houdt. Daar wij niet, zoals in Nederland internet via glasvezelkabel hebben maar via de satelliet, kunnen wij maximaal 10 GB per maand gebruiken. Voor normaal internet gebruik is dit voldoende. Indien u echter bijv. (you tube/Facebook) films gaat downloaden/bekijken, de krant gaat lezen en/of TV gaat kijken op uw laptop bijv. ‘Uitzending gemist’ dan is 10 GB zo verbruikt. Indien wij constateren, dat u teveel GB ‘s verbruikt, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen en zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen.

Annulering door huurder

Annuleringen dienen telefonisch gemeld te worden en schriftelijk aan ons te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode 30 % van de huursom. Van 8 tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 75% van de huursom. Bij latere annulering bent u de gehele huursom verschuldigd.

Tip: voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook dringend naast een reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annulering door ons

Indien wij door omstandigheden een reservering dienen te annuleren, dan zullen wij u de al betaalde huursom terugbetalen, echter zonder vergoeding van welke schade dan ook.

Invaliden

Onze voorzieningen zijn helaas nog niet voor invaliden geschikt.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

In de Yurt, de kooktent en de sanitaire unit mag niet gerookt worden. U kunt op uw terras roken wanneer u de asbak gebruikt. Loopt u s.v.p. niet rond op het landgoed met uw brandende sigaret of sigaar. Dit met oog op de grote droogte en dus het enorme risico op brand.

Open vuur

Het is alleen toegestaan op onze gasbarbecue te barbecueën. Open vuur is vanwege brandgevaar ten strengste verboden.

Schoonmaak

De eindschoonmaak van de Yurt is bij de prijs inbegrepen. Wij verwachten echter wel van u, dat u de Yurt, sanitaire unit en de kooktent opgeruimd achterlaat d.w.z. binnen en buiten vegen, beddengoed afhalen en opvouwen, de afwas doen en alles opruimen, BQ, magnetron en broodrooster schoonmaken, tafels afnemen, vuilnis weg etc.

Water

In periodes van grote droogte komt het, voornamelijk in de zomer, wel eens voor dat de toevoer van water voor kortere of langere tijd per dag in ons dorp wordt afgesloten. Ook de toevoer van elektriciteit kan bij calamiteiten wel eens enkele uren stagneren. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

Klachten

Mocht u ondanks ons zorgvuldig handelen toch een klacht hebben, komt u dan s.v.p. zo snel mogelijk bij ons langs. Dan kunnen we samen bekijken hoe we één en ander zo snel als mogelijk kunnen oplossen.
Het voortijdig verlaten van de gehuurde yurt, zonder voorafgaand overleg met ons én wederzijdse overeenstemming, ontslaat ons van iedere verplichting tot schadeloosstelling.

Aansprakelijkheid

• Gedurende het verblijf bent u als huurder aansprakelijk voor de yurt, de keuken en de sanitaire unit, de inrichting ervan en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele door u als huurder en medehuurder aangerichte schade moet direct aan ons gemeld en vergoed worden. Vóór uw vertrek zullen wij de door u gehuurde yurt, badkamer en keuken controleren. Het gehuurde mag alleen worden gebruikt door u als huurder en medehuurder en het is nimmer toegestaan het gehuurde onder te verhuren of aan te wenden voor andere doeleinden dan vakantieverblijf.
• Wij zijn, als eigenaren, behoudens wettelijke aansprakelijkheid, nimmer aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of (letsel)schade, berokkend aan of door huurders en zijn daarom beperkt tot het bedrag dat voor het gehuurde is betaald. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder in ieder geval begrepen gevolgschade en gemiste besparingen.
• Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door natuurgeweld, natuurrampen, kernrampen, aanslagen, stakingen, geweldplegingen en andere externe factoren.
• In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat er in de buurt van Balcón de Andaluz werkzaamheden plaats vinden zoals bouwwerkzaamheden, wegwerkzaamheden of andere activiteiten. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele overlast die hieruit voort vloeit.