Tap To Call

  +34634304912

Pago Fuente de Ariza s/n Apartado correos 25 E-29750 Algarrobo (Malaga) Spanje Registered as VTAR/MA/01302 Spanje

Het is Zoover: de Award 2014 is binnen

In DeFabrique in Utrecht is dinsdag jl. de Zoover Award 2014 in de categorie ‘Bungalow’ uitgereikt aan onze Casita Balcón de Andaluz in Algarrobo in Zuid Spanje.
De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor de best presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten.
Nederlandse vakantiegangers beoordeelden dit jaar ruim 7500 Zoover-accommodaties.
Dit jaar zijn in zestig landen Zoover Awards uitgereikt. Voor het eerst zijn er ook Awards in kleinere categorieën zoals Vakantiehuizen, Villa’s en Kastelen vergeven.
Wij zijn uiteraard erg blij met de gewonnen Award. We werken iedere dag heel hard om het onze gasten naar de zin te maken. Daarom is het extra mooi dat juist deze gasten ervoor gezorgd hebben, dat ons deze mooie onderscheiding ten deel valt. Dank daarvoor.
Casita Balcón de Andaluz

Casita Balcón de Andaluz

Van de vier vakantie verhuureenheden van Balcón de Andaluz is de Casita vorig jaar als eerste geopend. De drie andere vakantie verhuureenheden zijnde de Villa en de Yurt in Torrox én de Yurt in Algarrobo zijn dit jaar geopend. Kijk voor meer informatie elders op deze website.
Uiteraard gaan we ons inzetten om de Zoover Award ook voor onze andere vakantie verhuureenheden te verkrijgen. We gaan ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *